Particulieren

Particuliere Verzekeringen

Waarom verzekeren? Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u weet wat het kost om uw spullen te vervangen. Maar vooral omdat u weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Bij ons kantoor kunt u zich op eenvoudige manier verzekeren tegen de financiële gevolgen van vervelende situaties. Wij bieden u daarnaast een schat aan informatie over de verschillende particuliere verzekeringen.

Schadeverzekeringen

Brand, storm, diefstal, aanrijding en ga zo maar door. Risico’s die u schade kunnen berokkenen. Sommige risico’s draagt u zelf. Andere risico’s wilt u verzekeren. Bij Assurantiekantoor Hazenberg vindt u de verzekeringen die bij u passen. Wij bieden u een uitstekende service, persoonlijk advies en uitstekende voorwaarden tegen zeer scherpe premies. Alles onder 1 DAK polis

Uit onderzoek is gebleken dat u door te kiezen voor een pakketpolis (in plaats van een losse opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering etc.) vaak aanzienlijk op de premies kunt besparen. Daarnaast is gebleken dat het loont om woonverzekeringen te vergelijken. Er bestaan namelijk vaak grote verschillen tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen als we kijken naar de geboden dekking en de te betalen premies. Ons kantoor is u graag van dienst!

Menu