Zakelijk

Zakelijke Verzekeringen

Ondernemen is risico nemen. Voor veel risico´s die uw bedrijf loopt kunt u zich echter verzekeren, of het nu gaat om brand, wanbetalers of aansprakelijkheid.

Wat verzekert u?

U hoeft niet alles te verzekeren. Maak een afweging tussen de risico´s die u kunt en wilt lopen en de kosten van een verzekering. De arbeidsongeschiktheids- bedrijfsaansprakelijkheids- en bedrijfsschadeverzekeringen zijn echter erg belangrijk, omdat deze uw inkomen beïnvloeden.

Ondernemers ondernemen

Ondernemers hebben behoefte aan concrete oplossingen op het gebied van zorg en verzuim en andere risico’s die de bedrijfsvoering negatief kunnen beïnvloeden. Assurantiekantoor Hazenberg kan u daar optimaal in ondersteunen. En tegen zeer concurrerende tarieven.

ZakelijkZeker

Dit typeert de werkwijze van Assurantiekantoor Hazenberg. Preventie, ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, bedrijfsschade, schaden afwikkelen….. U zit vaak tot over hun oren in bureaucratische regelgeving waar u niet om vraagt. Assurantiekantoor Hazenberg helpt u en neemt u veel werk uit handen.

Totaaloplossing

U staat er niet alleen voor. Assurantiekantoor Hazenberg biedt u een totaaloplossing met de best denkbare producten op het gebied van personeels- en bedrijfsverzekeringen.

Menu